TOKAT / TURHAL - ALİ ŞEVKİ EREK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

ALİ ŞEVKİ EREK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

Ali Şevki Erek Çok Programlı Lisesi Dökmetepe Köyü No23 DÖKMETEPE/TURHAL
Vizyon
öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürü benimsemelerine ve yaymalarına yardımcı olmaktır. Öğrencileri kendilerine güvenen,girişimci,teknolojiyi etkili kullanabilen, planlı çalışma alışkanlığına sahip bireyler olarak yetiştirmek. Öğrencilere bilgi yüklemek,bilgiye ulaşma ve bilgiyi kullanma yöntem ve tekniklerini öğretmek, bilimsel düşünme, araştırma ve çalışma becerilerine yöneltmek, öğrencilerin kişisel ve toplumsal, araç-gereci, kaynakları ve zamanı verimli kullanmalarını, okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak. Okulumuzda; Toplumun gelişmesine katkıda bulunacak aydın ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirmek. Bugün ulaşılan başarı düzeyini aşarak, mükemmelliği ölçü alan bir eğitim kurumu olmak amaçlanmaktadır.
Misyon
"Çalışmadan,yorulmadan ve üretmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini, daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdur." M. KEMAL ATATÜRK
Derse Başlama 08:00 - Ders Bitiş 17:00
Kalorifer (Kömür)
İngilizce-Almanca
Turhal Belediyesi Otobüsleri
Dökmetepe Köyü TURHAL
İlçe merkezine 24 km, İl merkezine 21 km uzaklıktadır.